[vc_row][vc_column][title text=”Uvjeti kupnje” text_align=”left”][vc_column_text]

Općenito

Internetska stranica www.gjoolery.com u vlasništvu je trgovačkog društva DVADESET I TREĆA DIMENZIJA j.d.o.o., Zagreb, Fraterščica 42a, OIB: 70140768098. Ovi Uvjeti kupnje dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, te služe tome da Kupac prije nego sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obaviješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje, raskid ugovora, a sve sukladno zakonskom uređenju.

Pojam Prodavatelj odnosi se dakle na trgovačko društvo DVADESET I TREĆA DIMENZIJA j.d.o.o., Zagreb, Fraterščica 42a, OIB: 70140768098,
T: 013701805, E: gjoo@gjoollery.com, W: www.gjoollery.com. EU VAT ID: HR70140768098

Pojam Kupca odnose se i na klasičnog potrošača, fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluga web trgovine prisutnih na web stranici Prodavatelja, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti, te na sve ostale kupce primjerice pravne osobe.

Povrat robe moguće je izvršiti u roku od 15 dana od preuzimanja narudžbe. Proizvod se može vratiti samo ako nije korišten, nalazi se u originalnom pakiranju koje ne smije biti oštećeno te uz njega treba navesti podatke osobe koja vraća proizvode. O povratu je potrebno obavijestiti prodavatelja ispunjavanjem niže navedenog obrasca. Proizvod je moguće vratiti uz povrat novaca ili uz zamjenu za drugi željeni proizvod.

Prodavatelj prodajom putem Internet stranice www.gjoollery.com nastupa u svoje ime. Uvjeti kupnje čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan, dok će nakon potvrđivanja narudžbe (sklapanja ugovora) isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama.

Kada Kupac potvrdi i izvrši narudžbu ugovor je sklopljen, te će Prodavatelj o činjenici sklapanja ugovora odmah e-mail porukom obavijestiti da je ugovor sklopljen. Za valjano sklopljeni ugovor potrebno je da je Kupac osoba koja ima potpunu poslovnu sposobnost. Kupac odgovara za potpunost i istinitost unesenih podataka prilikom registracije. Uvjeti kupnje podijeljeni su u niže razvrstane kategorije/informacije.

Pristup na internetske stranice www.gjoollery.com ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja, te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje su izvan kontrole Prodavatelja, koje će Prodavatelj nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.

Glavna obilježja robe

Glavna obilježja robe: proizvodi su prikazani opisno i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem baze podataka Prodavatelja.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na web stranici www.gjoollery.com podložni su bugovima, nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanih na www.gjoollery.com Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

Predmet narudžbe mogu biti samo proizvodi za koje je u narudžbi naznačeno da su raspoloživi i dostupni. Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na www.gjoollery.com, može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem u skladištu.

Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Prodavatelj će obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, roku u kojem je proizvod raspoloživ, dogovoriti novi rok isporuke po potrebi, te ujedno ponuditi mogućnost kupnje alternativnog proizvoda koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. U slučaju potpune nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, Prodavatelj će izvršiti povrat svih sredstava.

Cijena proizvoda

Cijene istaknute na web stranici www.gjoollery.com izražene su u kunama. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave iz razloga se isti posebno plaćaju, osim na narudžbe iznad određenog iznosa kada je dostava besplatna, a sve sukladno uvjetima i na način kako je to naznačeno ovim Uvjetima kupnje. Prije potvrde narudžbe odvojeno je iskazana cijena proizvoda, cijena dostave ako je naplatna, cijena PDV-a, te konačna cijena kako bi Kupac imao uvid u konačnu cijenu koju plaća za naručenu uslugu kupnje. U slučaju plaćanja e-bankingom i općom uplatnicom, troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.

VAŽNO: Svaka kartična transakcija (debitne i kreditne kartice) podložna je provjeri od strane tvrtke DVADESET I TREĆE DIMENZIJE j.d.o.o., u trajanju od jednog do tri radna dana.

Dostupnost proizvoda i usluge internetske trgovine

Tvrtka DVADESET I TREĆA DIMENZIJA J.D.O.O zadržava pravo u bilo kojem trenutku iz prodaje povući bilo koji proizvod. U takvim slučajevima, tvrtka DVADESET I TREĆA DIMENZIJA J.D.O.O kupcu neisporučenog a plaćenog proizvoda, odnosno plaćene usluge, vraća puni iznos novca za one proizvode koji više nisu u ponudi, odnosno za one usluge koje su plaćene, a nisu izvršene, neovisno o razlogu povlačenja proizvoda iz prodaje, odnosno neizvršenja usluge. Također, tvrtka DVADESET I TREĆA DIMENZIJA J.D.O.O zadržava pravo promijeniti, pravovremeno obustaviti ili prekinuti pružanje usluge internetske trgovine.

[/vc_column_text][vc_column_text]JAMSTVO / REKLAMACIJA

Kod reklamacije potrebno je dostaviti:

 • Razlog o reklamaciji (pismeno, elektronički ili usmeno)
 • Kopiju računa
 • Fotografiju cijelog artikla
 • Fotografije oštećenja zbog kojeg se reklamira (poželjno iz više kutova uz adekvatno osvjetljenje)

Opći uvjeti jamstva (uvjeti za sve programe obuhvaćene jamstvom)

 • Jamstvo započinje danom kupnje proizvoda od strane krajnjeg korisnika. U slučaju zamjene kupljenog proizvoda jamstveni rok se računa od kupnje prvog proizvoda  (od datuma na jamstvenom listu)
 • U slučaju reklamacije na kupljeni proizvod potrebno je imati zapisnik o reklamaciji,  račun za kupljeni proizvod
 • Jamstvo je ograničeno na zamjenu neispravnog proizvoda novim i/ili povrat novaca ako reklamirani dio više iz nekog razloga nije dostupan
 • Troškovi nastali od treće strane nisu uključeni u jamstvo
 • Proizvod mora pregledati kvalificirana/ovlaštena osoba, ukoliko ga je pregledao neka neovlaštena osoba kupac gubi pravo na jamstvo

Reklamacija neće vrijediti u sljedećim uvjetima:

 • Ako s proizvodom nije postupano u skladu s uputama proizvođača
 • Ako je proizvod korišten na neadekvatan način (nije predviđeno u uputama)
 • Ako je proizvod nepravilno korišten i skladišten (predugo niska ili visoka temp. prašina, vlaga itd.)
 • Ako je oštećenje uzrokovano lošim i nestručnim rukovanjem sa proizvodom
 •  Ako su oštećenja na vanjskim dijelovima sata, naočala ili drugim dijelovima kao; remen, okviri naočala, staklo, svi vanjski dijelovi uključujući cirkone, boju, te moguća oštećenja uzrokovana redovitom uporabom
 •  Ukoliko se radi o bateriji

Račun kao dokaz kupnje je obavezan za sve reklamacijske postupke.

Ako popravak/zamjena artikla ne bude moguća zadržavamo pravo ponuditi zamjenski artikl iste ili veće vrijednosti ili u slučaju nemogućnosti zamjene vratiti dio novca proporcionalan preostalom pretpostavljenom životnom vijeku artikla.

Artikl održavajte i popravljajte uvijek i strogo u skladu s uputama proizvođača jer u suprotnom može doći do oštećenja artikla koje bi moglo uzrokovati ozbiljnu nezgodu.

Dvadeset i treća dimenzija j.d.o.o.  neće organizirati prikup reklamirane robe, već to treba učiniti kupac o svom trošku.

Dvadeset i treća dimenzija j.d.o.o jamči za ispravnost proizvoda u vremenu trajanja jamstva (računajući od predaje proizvoda kupcu) te je dužan u slučaju reklamacije proizvoda isti poslati na provjeru i/ili popraviti u razumnom roku, ako to nije moguće dužan je kupcu predati zamjenski artikl iste ili veće vrijednosti, a u slučaju nemogućnosti zamjene vratiti novac.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije proizvod će se dati stručnoj pravnoj osobi i/ili na vještačenje vještaku. U slučaju da se utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak stručnog ispitivanja Dvadeset i treća dimenzija j.d.o.o, a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.[/vc_column_text][vc_column_text]DOSTAVA PROIZVODA / ROBE

Sva roba se dostavlja kurirskim (prijevozničkim) službama na kućnu adresu. Prosječno vrijeme dostave je između 5-7 radna dana.

 Rok za slanje se odnosi samo na radne dane. Većina proizvoda zahtijeva rok za pripremu od 24/48 sati. Gjoollery će pokušati poslati narudžbe u naznačeno vrijeme, ali ponekad može doći do kašnjenja koja su izvan naše kontrole, što neće biti temelj ni za kakvu vrstu povrata novca. Svaki rok za pripremu dulji od 24/48 sati je procijenjen, a Gjoollery ne može jamčiti da će se procijenjeni vremenski rokovi ispoštovati.
Zadržavano pravo izmjene dizajna proizvoda i/ili njegovog pakiranja u okviru njegovog stalnog unaprijeđenja, kako bi se olakšala njihova prodaja, te će uvijek jamčiti da će kvaliteta proizvoda biti jednaka ili poboljšana.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]